UUR PerfectEntry PUBLISHING  
DISCLAIMER  SITEMAP
Je stageopdracht bij Perfect Entry?

Bij Perfect Entry zijn er elke stageperiode plaatsen beschikbaar voor enthousiaste marketing mensen met kennis van internet.

Algemeen profiel

Je zou geschikt kunnen zijn voor een stage bij Perfect Entry als je beschikt over minimaal de volgende eigenschappen:

  • Marketing als onderdeel van je opleiding
  • Redactionele kennis of interesse
  • Goede kennis van en ervaring met internet

Zowel MBO als HBO

Zowel voor MBO-ers als HBO-ers zijn er mogelijkheden. Afhankelijk van je niveau, opleiding en soort stage zal in samenspraak een plan van aanpak worden opgesteld, een probleemstelling worden geformuleerd en zullen mogelijke opdrachten worden beschreven.

Perfect Entry

Perfect Entry is een snel groeiende aanbieder van onafhankelijke informatieve websites (.info websites). Voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en het uitbouwen en onderhouden van bestaande websites geven wij studenten de mogelijkheid om mee te werken aan uitdagende projecten.

Mogelijke werkzaamheden

Aangezien dagelijks zowel nieuwe concepten worden bedacht als bestaande concepten worden uitgebouwd, is er binnen een stage afwisselend werk. Denk aan:

Marktonderzoek
(Marktverkenning, SWOT, haalbaarheid, enquête, live pilot, etc)

Webredactie
(Onderzoek, content selectie, redigeren tekst, contact contentpartners, ontwikkelen 0-nummer, etc)

Community moderator
(controle naleving gedrag binnen communities zoals forums, beoordelen informatie aanvragen, communiceren met leden en bezoekers, opstellen polls, etc)

Contact...

Als je interesse hebt in een stageplaats bij Perfect Entry Publishing stuur dan een e-mail naar . In je mail lezen we graag welke opleiding je volgt, hoe lang je stage duurt, wanneer deze periode in gaat, hoeveel dagen je beschikbaar bent en waarom we juist jou als stagiaire moeten kiezen.

 
Postbus 441
4130EK Vianen
T 0347-322815
F 0347-322284
E